پرورش شترمرغ | آموزش پرورش شترمرغ

پرورش شترمرغ | آموزش پرورش شترمرغ

آموزش پرورش شترمرغ ، طرح توجیهی پرورش شترمرغ ، کتاب پرورش شترمرغ ،هر آنچه جهت موفقیت در پرورش شترمرغ نیاز دارید
پرورش شترمرغ | آموزش پرورش شترمرغ

پرورش شترمرغ | آموزش پرورش شترمرغ

آموزش پرورش شترمرغ ، طرح توجیهی پرورش شترمرغ ، کتاب پرورش شترمرغ ،هر آنچه جهت موفقیت در پرورش شترمرغ نیاز دارید

بسته بندی گوشت شترمرغ




آیا می دانید بسیاری از شرکت ها که از بسته بندی درجه یک برای گوشت شترمرغ استفاده کرده  اند  در صادرات این محصول به دیگر کشورها موفق تر عمل کرده اند؟
بسته بندی یکی از معیارهای مهم در انتخاب گوشت شترمرغ در بازار جهانی است. چرا که یک بسته بندی استاندارد می تواند سبب انتخاب مشتریان مختلف و جلب اعتماد آنها در بازار شود 


 آیا می دانید بسیاری از شرکت ها که از بسته بندی درجه یک برای گوشت شترمرغ استفاده کرده  اند  در صادرات این محصول به دیگر کشورها موفق تر عمل کرده اند؟

بسته بندی یکی از معیارهای مهم در انتخاب گوشت شترمرغ در بازار جهانی است. چرا که یک بسته بندی استاندارد می تواند سبب انتخاب مشتریان مختلف و جلب اعتماد آنها در بازار شود.
از همین رو شرکت های ایرانی که در راستای تولید گوشت شترمرع و صادرات آن فعالیت دارند، در بسته بندی محصولات خود دقت زیادی کرده و بهترین ها را در نظر می گیرند

این مسئله سبب افزایش صادرات آنها به دیگر کشورها شده است

گوشت شتر مرغ را هم، مانند سایر فرآورهای گوشتی و دامی، با انواع دستگاه بسته بندی

 وکیوم، به شکلی کاملا بهداشتی و به سرعت، قابل بسته بندی می باشد.

دستگاه بسته بندی گوشت شتر مرغ سوای دستگاه های بسته بندی مانند ماهی، گوشت قرمز ، مرغ و …، نیست و با داشتن یک دستگاه می توانید همه موراد را به خوبی بسته بندی کنید.

دستگاه بسته بندی گوشت

بسته بندی گوشت مرغ، شتر مرغ، گاو، گوسفند، شتر، بز، بوقلمون، ماهی، میگو و…، نیز راحت و آسان شده و می توان تنها با داشتن یک دستگاه بسته بندی مناسب و مدرن، این محصولات را به خوبی و به صورت استاندارد و سالم، بسته بندی کرد.

گوشت شتر مرغ بعنوان گونه ای جدید از گوشت قرمز دربازار دیده می شود و این به دلیل کم بودن چربی میان بافتی و بالا بودن اسیدهای چرب غیراشباع آن می باشد تکنیکهای جدید بسته بندی تلاش دارند تا کیفیت حسی و میکروبی محصولات را حفظ کنند عمر مفید محصول با به تاخیر انداختن میکروفلورا افزایش می یابد. تکنیک بسته بندی فضای خلا در صنعت غذایی برای افزایش عمر مفید گوشت استفاده شدند MAP به دو دسته اصلی تقسیم می شود اتمسفر با اکسیژن کم و اتمسفر با اکسیژن زیاد استفاده از بسته بندی در اکسیژن زیاد عمر گوشت را در کمتر از 2 روز براساس اکسیدشدن لیپید کاهش می دهد. هدف از این بسته بندی ها ماندگاری بالا تغییرات PH و ثابت بودن رنگ است گوشت شترمرغ تازه در فضاهای اکسیژن زیاد نیتروژن خلا و هوای فشرده بسته بندی و در دمای 4 درجه سانتی گراد ذخیره شده به مدت نه روز زیر نور فلورسنت 1700±100 نگهداری می شود.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد