پرورش شترمرغ | آموزش پرورش شترمرغ

پرورش شترمرغ | آموزش پرورش شترمرغ

آموزش پرورش شترمرغ ، طرح توجیهی پرورش شترمرغ ، کتاب پرورش شترمرغ ،هر آنچه جهت موفقیت در پرورش شترمرغ نیاز دارید
پرورش شترمرغ | آموزش پرورش شترمرغ

پرورش شترمرغ | آموزش پرورش شترمرغ

آموزش پرورش شترمرغ ، طرح توجیهی پرورش شترمرغ ، کتاب پرورش شترمرغ ،هر آنچه جهت موفقیت در پرورش شترمرغ نیاز دارید

پرورش جوجه شترمرغ



جهت پرورش جوجه شترمرغ بعد از تولد، جوجه ها را زیر منبع حرارتی لامپ هیتر یا مادر مصنوعی  قرار میدهیم  دمای مورد نیاز جوحه ها 30 تا 32 درجه سانتیگراد می باشد ،رعایت بهداشت در محل نگهداری جوجه ها از اهمیت خاصی برخوردار است 

 

 

کف اتاق نگهداری جوجه ها بایستی زبر بوده واز مواد قابل شستشو مثل سیمان ،موزاییک و یا آجر پوشیده باشد.و اگر بتوان از توریهای ریز برای جدا سازی فضولات از پرنده استفاده کرد ، بسیار مناسب می  باشد

اتاق محل نگهداری حتما مجهز به فن های تخلیه هوا باشد تا گازهای حاصله از مدفوع پرنده به بیرون هدایت شود.

ظرف آب و دان جوجه ها بایستی هر روز شسته و ضد عفونی شوند، بایستی از ورود گرد و غبار و باد و خاک به اتاق پرورش جوجه ها جلوگیری کرد زیرا باعث خارش و تورم چشم جوجه ها شده که ممکن است جوجه با پا به چشمان خود صدمه بزند ، بهتر است در صورت رویت تورم وآلودگی چشم با چای چند مرتبه چشمها را شست و  با قطره نافازولین درمان کامل شود.در صورت مشاهده مرگ ناگهانی بین جوجه ها که معمولا ناشی از مسمومیت می باشد، بایستی علت را سریعا با ارسال نمونه به آزمایشگاه بررسی کرد و اقدامات لازمه جهت پیشگیری و درمان  انجام شود.

در مورد مسمومیت ،اولین کار قطع غذا می باشد تا علت مسمومیت مشخص شود ، در صورت مشاهده جوجه های بی حال و بی میل به غذا آنها را از گله جدا کرده تا به مراقبتهای ویژه بپردازید.

در صورتی که شرایط جوی مناسب باشد می توان ج.جه ها را 24 ساعت بعد از درآمدن از تخم در فضای آزاد قرار داد.در پرورش جوجه شتر مرغ ، جوجه ها تا 4 الی 5 روز اول زندگی نیازی به آب و دان ندارند، در این مدت زرده که داخل شکم است حکم سرم را داشته و به مرور طی چند روز اول جذب بدن جوجه شده و حجم شکم نیز کوچک و پاها راحت تر جمع می شوند، در این چند روز می توان چند قطره (10 تا 15 قطره در لیتر) مولتی ویتامین رقیق شده را از کنار نوک به حلق جوجه بریزیم که این کار جهت تقویت جوجه وجلوگیری از فلج شدن موثر می باشد.

عفونت کیسه زرد از متداول ترین علل مرگ ومیر جوجه ها تا سن 14 روزگی می باشد، این عفونت از یکی از راه های تخم ، دستگاه جوجه کشی ، بند ناف ، غذا و خوردن مدفوع به کیسه زرد منتقل می شود، عدم جذب به موقع کیسه زرد باعث عفونت و مرگ جوجه خواهد شد.از دیگر علل مرگ و میر در جوجه ها را می توان عفونت های باکتریایی ، اسهال و مشکلات فیزیکی پا نام برد.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد