X
تبلیغات
رایتل
چهارشنبه 1 آذر 1396 @ 11:22

مکمل غذایی در پرورش شترمرغ


در این پست مکمل های مفید غذایی جهت رشد و پرورش بهینه  شترمرغ معرفی میگردد  ، عنوان  بعضی از مکمل ها برگرفته از تجربیات شخصی مزرعه داران می باشد و تدریجا در این پست درج می گردند

معرفی یک مکمل بسیار مفید و طبیعی در جیره جوجه شترمرغ-

زردچوبه.ادویه ای که در صنعت مرغ داری از قدیم کاربرد فراوان داشت.فواید آن عبارت است از:


 

 

1-درمان بیماری ها و مسمومیت های کبدی.اکثر بیماری های واگیر دار مرسوم در شترمرغ کبد را نیز درگیر و مختل میکند.کبد به عنوان اندام مهمی در متابولیسم و درنتیجه راندمان و ضریب تبدیل جوجه های گوشتی نقش اساسی دارد.در نتیجه استفاده از زردچوبه در جیره باعث افزایش رشد جوجه خواهد شد.

2-کاهش استرس گرمایی.تجربه ثابت کرده استفاده همزمان سلنیوم و زردچوبه مصرف خوراک و سرعت رشد را بالا میبرد و اثرات گرمایی را در فصول گرم کاهش میدهد.

3-اثرات کوکسیدیایی.مصرف 1تا 3درصد زردچوبه اثرات ضد کوکسیدیایی قابل توجهی دارد.تخم انگل ها را از بین میبرد.خود زردچوبه به عنوان یک ماده ضد قارچ نیز به کار میرود.به گونه ای که کلیه قارچ ها و کپک های احتمالی در دان را از بین میبرد.

4-اثر افزایش رشد.تحقیقات نشان داده کاربرد نیم درصد زردچوبه (5کیلو در تن) در جیره در یک ماه اول باعث افزایش رشد در کل دوره پروار خواهد شد و درصد جوجه های دان سوز شده در گله را کاهش میدهد.

5-افزایش سیستم ایمنی جوجه.تجربه نشان داده کاربرد زردچوبه سیستم ایمنی جوجه را در مواجه با ویروس ها بالا میبرد.

طریقه مصرف:

تا دو ماه اول میتوان پودر زردچوبه را به میزان 5کیلو در تن به جیره اضافه کرد که اثر آن کاملا در رشد و جلوگیری از تلفات جوجه قابل مشاهده است.

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد