X
تبلیغات
رایتل
چهارشنبه 11 اسفند 1395 @ 09:35

کشتار و فرآوری محصولات شترمرغ


 

از مهمترین بخش های یک پروژه پرورش شترمرغ ،بخش کشتار و فراوری محصولات شترمرغ می باشد.کشتارگاه شترمرغ بایستی دارای استانداردهای برتر جهانی بوده و با دقیق ترین موازین بهداشتی اداره شود و این شرایط باعث افزایش عملکرد بهینه  و همچنین افزایش تعداد و محدوده بازارهای قابل دسترس می گردد .

یک کشتارگاه استاندارد شامل موارد زیر است :

  

1-محل نگهداری شترمرغ زنده

2-محلی مجزا برای کشتار

3-محلی برای پرکنی ،پوست کنی و خارج کردن امحاء و احشاء  و جدا کردن گوشت

4- محلی برای خنک کردن ،بسته بندی ، انجماد و ارسال گوشت

 

شترمرغها بسته به مدیریت و سرعت رشد از 10 تا 14 ماهگی برای کشتار آماده اند.

پس از مراحل ذبح شترمرغ ، لاشه در درجه حرارت 1 درجه سانتیگراد در چیلر سرد می شود.

استخوان جدا شده و گوشت به قطعات مختلف درجه بندی می شود و یا بصورت تازه روانه بازار می شود ویا به سردخانه برای نگهداری در دمای 20- درجه سانتیگراد منتقل می شود.

گوشت شترمرغ:شترمرغ دارای گوشت قرمزی است که از لحاظ مزه و بافت شبیه به گوشت گوساله و گاو است،پروتئین این گوشت بالا ولی چربی ان در سطح پایینی قرار دارد.

 

 

فرآوری پوست شترمرغ

نکته بسیار مهم در فراوری پوست شترمرغ حفظ ساختار ظریف آن است تا قبل از عمل دباغی  بتوان پوست را با حفظ حالت طبیعی نگهداری نمود ، برای این کار از نمک سود کردن مرطوب استفاده می شود.

پوست های نمک سود شده دارای درجه بندی 1 تا 5 می باشند که درجه آخر شامل موارد حذفی می شود.

پوست درجه 1 و ممتاز  به پوستی گفته می شود که تازه بوده وبه خوبی عمل آوری شده و دارای اندازه کامل و خطوط برش صحیح می باشد که هیچگونه آثاری از گوشت ، چربی یا لخته خون بر روی سطوح زیرین  نداشته  و فاقد هرگونه فولیکولهای پر صدمه دیده ، بریدگی ، سوراخ و یا هرگونه نواقص دیگر باشد.

در صنعت چرم سازی دنیا چرم شترمرغ به عنوان کالایی گرانقیمت شناخته می شود.از هر شترمرغ حدود 1 تا 5/1 متر مربع چرم بدست می آید.

پر شترمرغ : یکی از بهترین محصولات شترمرغ پر ان است ،بدلیل عدم تولید الکتریسیته ساکن  ، بهترین کارایی را برای نظافت برخوردار است.

از پرهای باکیفیت در ساخت لوازم تزئینی، کلاه ولباس استفاده می شود

با ارزش ترین پرهای شترمرغ پرهای سفید رنگ شترمرغ نر می باشد که شامل 24 پر میانی در اولین ردیف بالها است.

 

برچسب‌ها: کشتارشترمرغ
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد